Te koop: communicatieweg 9 in Mijdrecht

  1 / 2  

Omschrijving: Circa 140 m² bedrijfsruimte, bestaande uit 70 m² bedrijfs/opslag ruimte op de begane grond en 70 m² ruimte voor kantoor of opslag op de 1ste verdieping. Voorzien van water en elektra. Handbedienbare roldeur (3.90 mtr. breed en 2.60 mtr. hoog) en separate toegangsdeur. Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing.

Indeling: Hal/entree, meterkast, toilet, vaste hardhouten trap naar verdieping. Op de begane grond een bedrijfsruimte met overheaddeur en pantry voorziening. Op de verdieping ruimte lichte ruimte geschikt voor kantoor/showroom etc. Het object is in 2002 opgeleverd.

Oppervlakte: Bedrijfsruimte circa 9.70 mtr. lang en 6.80 mtr. breed. Verdieping idem

Gebruik: Bedrijfsruimte annex kantoor/showroom. Conform het bestemmingsplan van de gemeente De Ronde Venen zijn industriele en ambachtelijke bedrijven toegestaan die niet hinderwetplichtig zijn, alsmede handelsbedrijven, met uitzondering van detailhandel.

Parkeren: Eigen parkeerplaats voor de unit en gratis parkeren op de mandelige weg.

Belendend
: Bedrijfsruimten en kantoorruimten. De bedrijfsruimte is gesitueerd op een modern complex op het bedrijventerrein van Mijdrecht. Bedrijventerrein met kleinschalige bedrijven en bijgelegen kantoren/woningen. Zeer goed bereikbaar via N201 met een goede verbinding van enkele autominuten naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht.

Servicekosten: € 75,- per maand o.a. glazenwasser

Koopprijs: € 135.000,- op basis van kosten koper, bovenverdieping verhuurd voor een jaarhuur van € 6480,- evt. mogelijk leeg en vrij van huur op te leveren.

 
Inlichtingen: Voor informatie kunt u contact opnemen met autoboxtehuur,

telefoon: 088-3503503 | e-mail: info@autoboxtehuur.nl | Johan Bosman: 06-22609865


Google Maps wordt geladen...