Te huur: Voorbancken 11C in Vinkeveen

  1 / 0  

TE HUUR 

Bedrijfsruimte: Voorbancken 11C in Vinkeveen

  1 / 2  

TE HUUR - Zeer nette (circa 120 m²) bedrijfsruimte gelegen aan kleinschalig bedrijventerrein “Bedrijvenpark Voorbancken” in Vinkeveen. De begane grond oppervlakte bedraagt circa 120 m² van kleinschalig bedrijfsverzamel gebouw (2 units op de begane grond en bovengelegen woning). Via een representatieve gezamelijke entree komt u in de bedrijfshal met een handbediende overhead deur en een achterin gelegen kantoor/kantine ruimte met raampartij, voorzien van dubbelglas en rolluik en separate achter-entree deur. Het object is gebouwd in 1990 en is goed geisoleerd.

Het geheel is voorzien van brandblussers en een separate meterkast in de entree hal, met uitgebreide elektrische installatie (krachtstroom mogelijk). Er is een CV installatie voor zowel de bedrijfshal als de kantoor/kantine ruimte.

De oplevering geschiedt in huidige staat, het kantoor/kantine zal geheel worden gemoderniseerd.

Belendend: Kleinschalige bedrijven terrein met bedrijfs- en kantoorpanden en bij behorende bedrijfswoningen.

Huurcontract: Raad voor Onroerendezaken (ROZ) contract 5 jaar met 5 optie jaren. 

Huurprijsaanpassing: Jaarlijkse verhoging, voor het eerst op 1 juli 2017 volgend na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (C.B.S.).

Huurbetaling:  Per maand vooruit, middels automatische incasso

Huurprijs: € 10.500,- per jaar (Maandhuur € 875,-) exclusief omzetbelasting 21%.

Waarborgsom: gelijk aan 3 maandhuren

Sevicekosten: De onderhoudskosten voor de jaarlijkse controle van de brandblusser en de onderhoudskosten voor de CV installaties worden aan huurder doorberekend op basis van voorschot met na verrekening, alsmede gezamelijk gebruik van de afvalcontainer (voorschot € 35,- per maand)

Aanvaarding: per 1 september 2016 beschikbaar

Oppervlakte: 120 m², circa .. mtr. lang en circa .. mtr. breed.

Gebruik: Kantoor/showroom/bedrijfsruimte.

Parkeren: Ruimte voor meerdere voertuigen op eigen parkeerterrein aan de voorzijde en
gratis parkeren langs de openbare weg.

Inlichtingen: Voor informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Bosman, 06-22609865 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

Vinkeveen ligt op korte afstand van de diverse uitvalswegen en ligt op 20 autominuten van Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Schiphol. Bovendien bent u met 45 minuten in Den Haag, Amersfoort of Alkmaar. Een perfecte ligging in Nederland. Daarbij beschikt Vinkeveen over de Vinkeveense Plassen waar men naar hartelust kan recreëren en de watersport kan bedrijven. Ook heeft Vinkeveen voldoende voorzieningen waaronder een dorpscentrum met watersportvoorzieningen in de lintbebouwing, bibliotheek, (basis/middelbare)- scholen, (sport-)verenigingen o.a. de Vinkeveense zeilschool, volleybal, tennis, voetbal, en nog vele andere (sport-)clubs. Een uitgebreid winkelcentrum voor onder andere de dagelijkse boodschappen is centraal in Vinkeveen gelegen. Vinkeveen heeft bijna 8.500 inwoners. Vinkeveen is een woonkern van de gemeente De Ronde Venen. Sinds de laatste herindeling per 1 januari 2011 bestaat de gemeente uit acht dorpskernen. Dat zijn: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Enkele kerngegevens van de gemeente vindt u op de website van de provincie Utrecht.


Google Maps wordt geladen...