Te huur: Voorbancken 11B Vinkeveen in Vinkeveen

  1 / 0  

  1 / 2  

TE HUUR - Zeer nette (circa 120 m²) bedrijfsruimte gelegen aan kleinschalig bedrijventerrein “Bedrijvenpark Voorbancken” in Vinkeveen. De begane grond oppervlakte bedraagt circa 120 m² van kleinschalig bedrijfsverzamel gebouw (2 units op de begane grond en bovengelegen woning). Via een representatieve gezamelijke entree komt u in de bedrijfshal met een handbediende overhead deur en een achterin gelegen kantoor/kantine ruimte met raampartij, voorzien van dubbelglas en rolluik en separate achter-entree deur. Het object is gebouwd in 1990 en is goed geisoleerd.

Het geheel is voorzien van brandblussers en een separate meterkast in de entree hal, met uitgebreide elektrische installatie (krachtstroom mogelijk). Er is een CV installatie voor zowel de bedrijfshal als de kantoor/kantine ruimte.

Belendend: Kleinschalige bedrijven terrein met bedrijfs- en kantoorpanden en bijbehorende bedrijfswoningen.

Huurbetaling:  Per maand vooruit, middels automatische incasso

Huurprijs: € 11.400,- per jaar (maandhuur € 950,-) exclusief btw en servicekosten.

Waarborgsom: gelijk aan 2 maandhuren

Sevicekosten: De onderhoudskosten voor de jaarlijkse controle van de brandblusser en de onderhoudskosten voor de CV installaties worden aan huurder doorberekend op basis van voorschot met na verrekening, alsmede gezamelijk gebruik van de afvalcontainer (voorschot € 35,- per maand)

Oppervlakte: 120 m².

Gebruik: Kantoor/showroom/bedrijfsruimte.

Parkeren: op eigen parkeerterrein aan de voorzijde en parkeren langs de openbare weg.

Info: 06-22609865 (Johan Bosman)

 

 

 


Google Maps wordt geladen...