Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 68 in Uithoorn

  1 / 10  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85,1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime unit te huur aan op de 2e verdieping voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De afmetingen zijn 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Zo is er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Belendend: Bedrijven en kantoren. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de A2 (Amsterdam en Utrecht) en N201, met directe aansluiting op Industrieterrein Uithoorn of via de N502 vanuit Amstelveen. 

Huurprijs: vanaf € 375,-* (geen BTW van toepassing)

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: Johan Bosman 06-22609865 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

* service € 30,- en elektra € 15,- op voorschot-basis per maand (ex. BTW)


Google Maps wordt geladen...