Te koop: Ondernemingsweg 85 unit 66 in Uithoorn

  1 / 6  

TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 66 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn een ruime unit (appartementsrecht) te koop aan voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn 10 mtr. diep, 3.20 mtr. breed en 3.60 mtr. hoog (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, oldtimer, caravan, motor, boot of huisraad stallen en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie; er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen die door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe afslag naar De Zilvermijn. Dicht bij de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) en de N502 vanuit Amstelveen. 

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed (32m²).

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Koopcontract: Notaris in overleg

Koopprijs: € 44.900,- k.k. (geen BTW van toepassing)

Inlichtingen of een bezichtiging: autoboxtehuur.nl, telefoon: 06-33985692 of Johan Bosman 06-22609865 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 


Google Maps wordt geladen...