Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 62 in Uithoorn

  1 / 4  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 62 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen, en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. Medio 2012 komt er een direkte afslag aan de nieuwe N201 direkt naar De Zilvermijn.

Huurprijs: € 290,-* (2e verdieping) € 295,-* (1e verdieping), en € 325,-* (begane grond) per maand.

Beschikbare units: 6, 43, 51, 52

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 088-3503503
Of Tim Bosman, mobiel: 06-29357557, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

* service € 12,- en energie/water € 10,- op voorschot-basis per maand, betaling per kwartaal vooruit of per maand per automatische incasso.Google Maps wordt geladen...