Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 51 in Uithoorn

  1 / 6  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 52 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn een ruime units te huur aan voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De oppervlakte bedraagt 32m² (10 mtr. diep, 3.20 mtr. breed) en is 3.60 mtr. hoog (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen, en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er op het complex een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Er is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. Medio 2012 komt er een direkte afslag aan de nieuwe N201 direkt naar De Zilvermijn.

Huurprijs: voor de 1ste zes maanden geldt een aanbiedingshuur van € 250,-* per maand.

Normale huurprijs: € 290,-* (2e verdieping) € 295,-* (1e verdieping), en € 325,-* (begane grond) per maand.

Borgstelling: 2 maandhuren

Beschikbare units: 6, 51, 72

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 088-3503503
Of Tim Bosman, mobiel: 06-29357557, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

* service € 12,- en energie/water € 10,- op voorschot-basis per maand, betaling per kwartaal vooruit of per maand per automatische incasso. Aanbiedingshur is uitsluitend geldig bij een 2-jarige huurovereenkomst.


Google Maps wordt geladen...
 Download hier een brochure in PDF

BEL MIJ TERUG OVER Ondernemingsweg 85 unit 51 in Uithoorn
AanhefDe heer Mevrouw
Uw naam *
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoon *
Tijdstip