Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 5 in Uithoorn

  1 / 1  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85, unit 5 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra, wateraansluiting en een vloer met een vloeistofepoxy . Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitermate geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad opslaan en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders.

Omgeving: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe afslag naar Industrieterrein en aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. Huurprijs: € 299,-  service kosten € 24,20 en voorschot elektra/water € 12,10 per maand. 

Borgstelling: 2 maandhuren.

Inlichtingen: 06-22609865/06-33985692 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 

 


Google Maps wordt geladen...