Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 44 in Uithoorn

  1 / 4  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85, unit 44, 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De afmeting is 10 mtr. diep, 3.20 mtr. breed en 3.60 mtr. hoog (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad opslaan en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen die door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Omgeving: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is centraal gelegen op het Industrieterrein Uithoorn en is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe afslag naar De Zilvermijn. 

Huurprijs: € 275,- per maand*

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 06-33985692 - Johan Bosman 06-22609865 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

* service € 20,- en energie/water € 10,- op voorschot-basis per maand (ex. BTW).


Google Maps wordt geladen...