Te huur: Ondernemingsweg 85 unit 27 in Uithoorn

  1 / 6  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 27 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn een robuuste unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De oppervlakte bedraagt 32m² (10 mtr. diep, 3.20 mtr. breed) en is 3.60 mtr. hoog (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er op het complex een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Er is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg).

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. 

Huurprijs: € 300,-- + € 30,25 servicekosten en € 12,10 voorschot elektra per maand

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl  

Johan Bosman 06-22609865  of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 


Google Maps wordt geladen...