Te koop: Ondernemingsweg 85 unit 18 in Uithoorn

  1 / 5  

TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 18 Uithoorn. In De Zilvermijn Uithoorn hebben wij een luxe-unit voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te koop op de begane grond. 

Omschrijving: 32 m² opslagruimte (appartementsrecht) op de begane grond. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan voor opslag en stalling. De 32 m² (10.00 mtr. diep en 3.20 mtr. breed) grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een electrisch bedienbare roldeur, electra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft nog twee verdiepingen die door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.).

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed.

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar via N201 met een goede verbinding naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht of vanuit Amstelveen via de N502

Koopcontract: Notaris in overleg


Kosten bijdrage VvE: circa € 30,- per maand.

Prijs:  € 41.000,- k.k. (geen BTW van toepassing)

Bel direct voor bezichtiging met Johan Bosman  06-22609865 of bel autoboxtehuur.nl: 088-3503503 (lokaal tarief)

 


Google Maps wordt geladen...