Te huur: Ondernemingsweg 85, unit 1-2 in Uithoorn

  1 / 3  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85 - 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime dubbele unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 64 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitermate geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 6.40 mtr. breed (330 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan, maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen, en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. 

Huurprijs:  € 680,- per maand incl. service kosten. Voorschot elektra € 18,15 per maand.

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen: Johan Bosman 06-22609865, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 

 


Google Maps wordt geladen...