Te huur: Ondernemingsweg 85, unit 1-2 in Uithoorn

  1 / 3  

TE HUUR - Ondernemingsweg 85 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime dubbele unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 64 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit zijn 10 mtr. diep en 6.40 mtr. breed (330 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig de incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook bijvoorbeeld de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad stallen, en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. Medio 2012 komt er een direkte afslag aan de nieuwe N201 direkt naar De Zilvermijn.

Huurprijs:  € 625,- per maand exclusief BTW, service kosten (€14,-), voorschot elektra/water (€ 20,-)

Borgstelling: 2 maandhuren

Beschikbare unit: 1-2 per direkt

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 088-3503503
Of Tim Bosman, mobiel: 0629-357557 en Johan Bosman 06-22609865, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 

* service € 10,- en energie/water € 8,- op voorschot-basis per maand, betaling per kwartaal vooruit of per maand per automatische incasso.


Google Maps wordt geladen...
 Download hier een brochure in PDF

BEL MIJ TERUG OVER Ondernemingsweg 85, unit 1-2 in Uithoorn
AanhefDe heer Mevrouw
Uw naam *
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoon *
Tijdstip