Te koop: Ondernemingsweg 85 unit in Uithoorn

  1 / 4  

TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 6 Uithoorn. In De Zilvermijn te Uithoorn hebben wij een luxe-unit voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te koop op de begane grond.

Omschrijving: 32 m² opslagruimte (appartementsrecht) op de begane grond. Aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) in Uithoorn bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats op de begane grond. De 32 m² (10.00 mtr. diep en 3.20 mtr. breed) grote ruimte is zeer degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Zo is er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.).

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed.

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar via N201 met een goede verbinding naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht of vanuit Amstelveen via de N502. In mei 2014 is er een direkte afslag vanaf de N201 naar De Zilvermijn.

Koopcontract: Notaris in overleg


Kosten bijdrage VvE: circa € 27,50 per maand.

Prijs: € 38.000,- k.k.

Bel direct voor bezichtiging of informatie met Johan Bosman 06-22609865 of bel autoboxtehuur.nl: 088-3503503. Mailen kan ook: info@autoboxtehuur.nl


Google Maps wordt geladen...