Te huur: Hoogoorddreef unit 8 in Amsterdam

  1 / 1  

TE HUUR - Hoogoorddreef 55 unit 8 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een unit op de begane grond te huur aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats/bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen.

De units in het complex zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Er is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, zo is er hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met een harddisc-recorder. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen die met een autolift (3500 kg.) of trap bereikbaar zijn.

Huurprijs: € 400,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: € 20,- per maand en € 10,- elektra op voorschot basis.

Oppervlakte: circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed.

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Zuidoost is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar met een goede verbinding naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht en de A9 en A10. Vlakbij de Amsterdam Arena.

Bel voor meer informatie met Johan Bosman 06-22609865 

Informatie per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 


Google Maps wordt geladen...