Te huur: Hoogoorddreef 55 unit 69 in Amsterdam

  1 / 3  

TE HUUR - Hoogoorddreef 55, unit 69 Amsterdam. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, een 16 ampere elektra aansluiting en een wateraansluiting.  
Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen of als kleine werkplaats. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³).
Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs de bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, boot, motor of huisraad stallen en tevens voldoende ruimte overhouden om te klussen.

De unit is zeer goed geventileerd, uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en via de op afstand bedienbare roldeur eenvoudig te betreden. Er is een centrale toiletunit op het complex, die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden.

Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door beveiligingscamera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.).
De Hoogoorddreef is centraal gelegen op het Industrieterrein Amsterdam Zuidoost. Gebouw De Zilvermijn ligt op enkele minuten van de A9 en A2.

Huurprijs: € 349,-* per maand ex. BTW

Borgstelling: 2 maandhuren.

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 088-3503503 of Johan Bosman 06-22609865, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl


* service € 20,- en energie/water € 10,- op voorschot-basis per maand (ex. BTW).


Google Maps wordt geladen...