Te koop: Hoogoorddreef 55 unit 69 in Amsterdam

  1 / 4  

TE KOOP - Hoogoorddreef 55 unit 69 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een appartementsrecht te koop aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats/bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, zoals oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen.

De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met een harddisc-recorder. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke met een autolift (3500 kg.) bereikbaar zijn.

Koopprijs: € 84.000,- k.k.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed.

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Zuidoost is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar met een goede verbinding naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht en de A9 en A10. Vlakbij de Amsterdam Arena.

Bel direct voor bezichtiging met Johan Bosman, 06-22609865 

Informatie per e-mail: info@autoboxtehuur.nl


Google Maps wordt geladen...