Te huur: Hoogoorddreef 55 unit 100 in Amsterdam

  1 / 3  

TE HUUR - Hoogoorddreef 55, unit 100 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare, roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen die door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.). De Hoogoorddreef is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein Amsterdam Zuidoost, enkele minuten van de A9 en A2.

Huurprijs: € 350,-* per maand (geen btw )

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl | telefoon: 088-3503503 (lokaal tarief) | Johan Bosman 06-22609865 | e-mail: info@autoboxtehuur.nl


* service € 20,- en energie/water € 10,- op voorschot-basis per maand (ex. BTW). Contractsduur 1 jaar

 

 


Google Maps wordt geladen...