Te koop: Grote esch 830 unit 39 in Gouda

  1 / 2  

Omschrijving: Grote Esch 830 unit 39 Gouda. Ruime unit van 32 m² en 7.80 hoog. In Gouda aan de Grote Esch (Industrieterrein Gouwe Park) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan voor opslag,stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (7.80 mtr.) is deze unit uitstekend geschikt voor het plaatsen van een tussenvloer waardoor een effectieve ruimte van 64m² ontstaat. Deze robuuste unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar.
De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed. 32m² en na het plaatsen van tussenvloer 64m² (Wij kunnen u eventueel als extra optie een tussenvloer leveren voor circa € 3.300,- meerprijs). 

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Gouwe Park is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar direkt gelegen aan de snelweg A12, tussen Rotterdam en Utrecht.

Koopprijs: € 64.900,- exclusief BTW 19%. Vrij op naam geleverd. (Extra optie voor tussenvloer via autoboxtehuur.nl € 3.300,-exclusief BTW)

Koopcontract: Project notaris: Fanoy Forsthovel Mijdrecht

Kosten bijdrage VVE: circa € 18,- per maand.) Onderhoud, verzekering etc. en voorscht elektra/water (€ 10,- per maand)

Bel direct voor bezichtiging met Tim Bosman (mobiel: 06-29357557) of bel autoboxtehuur.nl: 088-3503503.

Informatie per e-mail: info@autoboxtehuur.nl


Google Maps wordt geladen...