Te koop: Grote Esch 830 unit 19 in Gouda

  1 / 3  

Omschrijving: Grote Esch 830 unit 19 Gouda. Ruime unit van 32m² op de 1ste verdieping. In Gouda aan de Grote Esch (Industrieterrein Gouwe Park) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan voor opslag en stalling. De robuuste 32 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze unit uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen.

Deze units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.).

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.20 mtr. breed (32m²), inhoud circa 140m³ .

Gebruik: Opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Gouwe Park is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar direkt gelegen aan de snelweg A12, tussen Rotterdam en Utrecht.

Notaris: in overleg

Koopprijs: € 49.500,- Kosten koper, geen BTW van toepassing

VvE bijdrage: circa € 20,- (onder andere opstal verzekering) per maand en € 12,- voorschot elektra/water

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: 088-3503503
Tim Bosman 0629-357557 en Johan Bosman 06-22609865, of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl


Google Maps wordt geladen...