Te huur: Bouwerij 69 unit 60 in Amstelveen

  1 / 3  

TE HUUR - Bouwerij 69  unit 60, 1185 XW Amstelveen. Robuuste in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69, bedrijventerrein Legmeer op de 2e verdieping van circa 37 m², bereikbaar met een autolift (9 meter lang, 3500 kg.) of met de trap. De unit is voorzien van een elektrische roldeur, elektra aansluiting (16 Ampere) en water.

Omschrijving: 37 m² opslagruimte op de 2e verdieping. In Amstelveen aan de Bouwerij (Industrieterrein Legmeer) bieden wij in complex 'De Zilvermijn Amstelveen', een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats annex bedrijfsruimte. De 37 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Er is een entresolvloer dus effectief meer ruimte! De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De ruimte is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk, en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, zoals hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's. Gebouw De Zilvermijn is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping boven Bedrijvencentrum Amstelveen.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 9.50 mtr. lang en 3.80 mtr. breed. (37m²)

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Legmeer is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven (Canon Europe). Zeer goed bereikbaar via N502 met een goede verbinding naar de snelweg A9, tussen Amsterdam en Haarlem of vanuit Aalsmeer via de N201.

Huurcontract: Modelcontract autoboxtehuur, minimaal 1 jaar.

Huurprijs: € 300,-* per maand (geen btw van toepassing).

Servicekosten € 24,20 - voorschot elektra € 12,10 - administratiekosten € 6,05 per maand (deze vervallen bij automatische incasso per kwartaal)

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen:  e-mail: info@autoboxtehuur.nl | Telefoon: 06-22609865 (Johan Bosman)
Google Maps wordt geladen...