Te huur: Bouwerij 69 unit 24 in Amstelveen

  1 / 4  

TE HUUR - Bouwerij 69 unit 24, 1185 XW Amstelveen. Robuuste nieuw gebouwde unit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen, bedrijventerrein Legmeer. Luxe inpandige unit op de 1e verdieping van circa 34 m², bereikbaar met een autolift (9 meter lang, 3500 kg.). De unit is voorzien van een elektrische roldeur, elektra aansluiting (16 Ampere) en water aansluiting.

In het complex biedt autoboxtehuur.nl een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats annex bedrijfsruimte. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie zoals hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en beveiliging door camera's met harddisc-recorder. Gebouw De Zilvermijn is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping boven Bedrijvencentrum Amstelveen.

Oppervlakte: circa 9.50 mtr. lang en 3.60 mtr. breed. (34m²) hoogte 3,60 mtr.

Gebruik: opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.

Parkeren: eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Omgeving: bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein.
Bedrijventerrein Legmeer is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven (Canon Europe).
Zeer goed bereikbaar via N502 met een goede verbinding naar de snelweg A9, tussen Amsterdam en Haarlem of vanuit Aalsmeer de N201.

Huurcontract: modelcontract autoboxtehuur.nl, minimaal 1 jaar.

Huurprijs: € 330,= (geen BTW) servicekosten € 20,- en voorschot elektra/water € 10,- (excl. BTW).

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen: 088-3503503 (lokaal tarief) of 06-22609865 (Johan Bosman) e-mail: info@autoboxtehuur.nl 


Google Maps wordt geladen...