Te huur: Bouwerij 69 in Amstelveen

  1 / 0  

TE HUUR - Bouwerij 69 - 1185 XW Amstelveen. Mooie unit in gebouw De Zilvermijn Amstelveen, bedrijventerrein Legmeer. Luxe inpandige unit van circa 37 m², bereikbaar met een autolift (9 meter lang, 3500 kg.). De unit is voorzien van een elektrische roldeur, elektra aansluiting (16 ampere) en water aansluiting.

Omschrijving: 37 m² opslagruimte op de verdieping. In Amstelveen aan de Bouwerij (Industrieterrein Legmeer) bieden wij in complex 'De Zilvermijn Amstelveen', een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling. De ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Met entresolvloer, dus effectief meer opslagruimte.  De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, zo is er hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's. Gebouw De Zilvermijn is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping boven Bedrijvencentrum Amstelveen. De verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar door middel van een 9 meter lange autolift (3500 kg.) of via 2 toegangstrappen.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 9.50 mtr. lang en 3.60 mtr. breed. (34m²)

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.

Parkeren:  Op eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Legmeer is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven (Canon Europe). Zeer goed bereikbaar via N502 met een goede verbinding naar de snelweg A9, tussen Amsterdam en Haarlem of vanuit Aalsmeer de N201.

Huurcontract: Modelcontract autoboxtehuur, minimaal 1 jaar.

Huurprijs: € 300,--,  € 24,20  servicekosten en € 12,10 voorschot elektra per maand. Administratiekosten € 6,05 p.m. (deze vervallen bij automatische incasso per kwartaal).

Borgstelling: 2 maandhuren

Inlichtingen:  autoboxtehuur.nl, of Johan Bosman, 06-22609865 of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl


Google Maps wordt geladen...