Te huur: Bouwerij 69 in Amstelveen

  1 / 1  

TE HUUR: Bouwerij 691185 XW Amstelveen. Mooie unit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69, bedrijventerrein Legmeer. Luxe inpandige ruimte op de 2e verdieping van circa 34 m², bereikbaar met een autolift (9 meter lang, 3500 kg.).

In Amstelveen aan de Bouwerij (Industrieterrein Legmeer) bieden wij in complex 'De Zilvermijn Amstelveen', deze ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats of bedrijfsruimte. De 34 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitermate geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur.

Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie, zoals hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's. De centrale toiletunit wordt wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden. Gebouw De Zilvermijn is gesitueerd op de 1e en 2e verdieping boven Bedrijvencentrum Amstelveen. De verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar door middel van een 9 meter lange autolift (3500 kg.) of via 2 toegangstrappen. Oppervlakte: opslagruimte circa 9.50 mtr. lang en 3.60 mtr. breed. (34m²) Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg. Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim industrieterrein. Bedrijventerrein Legmeer is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven (Canon Europe). Zeer goed bereikbaar met een goede verbinding naar de snelweg A9, tussen Amsterdam en Haarlem of vanuit Aalsmeer de N201.

Huurcontract: modelcontract autoboxtehuur, minimaal 1 jaar.

Huurprijs:  € 350,-, servicekosten € 30,25, voorschot elektra € 12,10 (alle prijzen per maand).

Borgstelling: 2 maandhuren. 

Inlichtingen: autoboxtehuur.nl, telefoon: Johan Bosman, 06-22609865. Per e-mail: info@autoboxtehuur.nl 


Google Maps wordt geladen...